川和高等学校 > 入学希望者の方へ > Priority School for Academic Improvement

更新日:2021年11月2日

Priority School for Academic Improvement

Our school has been designated as a Priority School for Academic Achievement since 2021. Students learn independently, comprehensively, and inquisitively through subjects, courses, and Periods for Inquiry-Based Cross-Disciplinary Study, and they will be able to discover problems and solve them by themselves as future leaders. In order to achieve this goal, we will work to develop their ability to think, make decisions, and express themselves in a way that allows them to think about various issues in a cross-curricular manner. By doing so, students will be able to achieve their desired goals.