小田原高等学校 全日制 > 特色 > 姉妹校交流・海外研修

更新日:2019年4月18日

留学生との交流

平成30年7月は短期留学生も迎えて3名の留学生が在籍しました。

彼らが、1年次の英語の授業に来てくれました。3つのグループに分かれて、留学生にたくさん質問をしたり、自分たちの国の良いところについて話をしたり、高校生がよく使う表現を教え合ったりして、楽しい時間を過ごしました。

最後は、みんなで写真を撮ったり、メッセージ交換をしたりしました。

Odawara HighSchool welcomed three exchange students from the United States in July, 2018.

They visited some1styear English classes. The Odawara students asked the visitors a lotof questions. They discussed the goodpoints about their countries and they taught each other some useful expressionswhich high schoolers in theircountries often use. It seemed that they had a good time.

When the discussion wasover, they took pictures and exchanged message cards with each other.

交流1 交流2
交流3 交流4